Secțiunea – Cadastru UAT – Salvare documente

În această secțiune pot fi făcute setări ce sunt folosite de comanda GenUAT la salvarea în fișiere a documentelor cadastrale.

 

Salvează straturi plan cadastral în fișiere cu formatul SHP

Alegeți dacă la salvarea documentelor cadastrale sunt salvate sau nu fișierele SHP cu straturile planului cadastral în formatul ESRI Shapefile. Dacă această opțiune este bifată, la salvarea documentelor sectoarelor cadastrale salvarea pentru fiecare sector în parte a fișierelor SHP va fi ignorata, planul cadastral va fi creat doar pentru UAT. Cu această opțiune nebifată, fișierele SHP pentru fiecare sector în parte vor fi create doar dacă setarea de salvare a fișierelor SHP a sectorului cadastral este bifată la ”Opțiuni cadastru – Sector cadastral – Salvare documente”.

Salvează stratul cu numerele poștale în formatul SHP

Alegeți dacă la salvarea straturilor planului cadastral al UAT-ului în formatul ESRI Shapefile este salvat sau nu stratul cu numerele poștale. Acest strat va conține puncte cu etichete text cu numere poștale.

Creează directoare cu numele sectoarelor cadastrale

Alegeți dacă la salvarea documentelor cadastrale se creează sau nu directoare pentru fiecare sector cadastral. La utilizarea acestei setări documentele sectorului cadastral vor fi salvate într-un director cu numele compus dintr-un prefix și numărul sectorului cadastral.

Prefix nume director

Introduceți prefixul folosit pentru generarea numelor directoarelor sectoarelor cadastrale.

 

Şterge fișierele existente din directoarele în care se face salvarea

Alegeți dacă înainte de a se salva fișierele cu documentele cadastrului UAT se șterg din directoarele în care se face salvarea fișierele cu aceiași extensie.

Notă: Această setare se referă doar la fișierele generate pentru întreg UAT-ul, pentru fișierele sectoarelor cadastrale setarea o găsiți în secțiunea Sector cadastral – Salvare documente.

Se solicită confirmare la scrierea peste fișierele existente

În cazul în care nu se utilizează setarea de mai sus puteți alege dacă se solicită sau nu confirmare la scrierea peste fișierele existente.